Body Building kosttilskud og kosttilskud, der arbejder og dem, der spilder dine penge, for mænd, kvinder og teenagere

Posted on

Der er en række af kosttilskud, der anvendes til kvindelige og mandlige bodybuilding. Jeg er ikke ekspert på dette område, men min begrænsede forståelse tyder på, at flere kosttilskud er effektive, mens andre er spild af penge eller potentielt endog skadelige. Bodybuilding kosttilskud kan være til rådighed i alle helsekostforretning og mange fitnesscentre. Kan de arbejde? Er de sikre? Kan alvorlig sygdom opstår fra deres anvendelse?

Fordel

Det er aldrig for sent at starte bodybuilding. Ældre mennesker, der “pumpe jern”, selv så lidt som to timer hver uge kan opbygge muskelmasse og styrke, mens trimning fedt.
Her er en bodybuilding supplement gennemgang: Styrketræning fremmer niveauer af testosteron og væksthormon – hormoner forbundet med forbedret muskelmasse og funktion.

Fineste bodybuilding Kosttilskud med stærke beviser for, at de arbejder for mænd og kvinder:

Du bliver nødt til at forbruge tilstrækkelige mængder af protein ved hvert måltid af dagen for at holde dine muskler på deres allerbedste.

Kreatin har den maksimale undersøgelse til støtte for sin brug i bodybuilding, herunder unge. Men sikkerheden af creatin i teen bodybuilding ikke er blevet fuldstændig evalueret, og der er en bekymring for pres på nyrerne og leveren, hvis en for høj dosis af creatin er udnyttet. Kreatin virker for en kvinde. Det fungerer bedre med en normal vægtløftning regime. Det er en billig bodybuilding supplement. er i stand til at købe det i pulverform som kapsler. Dosis er ca. 1 til 5 g dagligt og springe en dag eller to om ugen er foreslået.

Valleprotein og sojaprotein er protein kosttilskud effektive til bodybuilding hos mænd og kvinder. Spise valleprotein opbygger muskelmasse, selv når mejeriet produkt er taget en dag efter en træning session.

Bodybuilding Supplements med moderat evidens for effekt:

Aminosyrer – individuelle aminosyrer kan være nyttige, men hvorfor tager du ikke en hel proteintilskud med alle aminosyrer?
BCAA er gren kæde aminosyrer.
Carnitin hjælper med at forbedre den fysiske energi

Bodybuilding Supplements med lidt dokumentation de arbejder:

Bor er et mineral
Cholin er et godt sind booster og methyl donor, men lidt forskning er tilgængelig om det er effektivitet i den menneskelige anatomi bygningen.
Chrom er ofte tilgængelige som chrompicolinat
Dibencozide
Ferulasyre
Gamma oryzanol
Medium triglycerider
ribose er en form for sukker
Vægtforøgelse pulvere med mindre de indeholder protein
Smilax kemikalier

Bodybuilding Supplements uden tegn på effekt:

Ephedra er ikke længere tilgængelig i håndkøb.
Yohimbin er et alkaloid ekstrakt fra urten Yohimbe. Denne urt eller urteekstrakt stigninger hjerteslag og kan forårsage problemer med hjerterytmen i store doser.

Q. Da du anbefale LJ100 for erektil dysfunktion, og jeg gætte Passion Rx med Yohimbe for identiske ting, jeg er nysgerrig om dine tanker om at bruge disse produkter til at opbygge muskler?

A. Jeg tror ikke tongkat ali eller ginseng naturlægemidler kosttilskud, for eksempel Yohimbe, er effektive til at opbygge muskler eller atletik.

Crazybulk Dbal Buy Now

Emballage og mærkning unøjagtigheder

Nogle kosten og urtekosttilskud undersøgt af forskere i 2017 indeholdt ingredienser, der afveg fra listen på deres etiketter. Bodybuilding og vægttab kosttilskud, især, ofte indeholder ingredienser som ikke er nævnt på emballagen. En række af disse bodybuilding kosttilskud er anabolske anabolske steroider, som kan forårsage betydelig leverskade.

Ulovligt at sælge over bordplader, DMAA

DMAA som oftest anvendes i kosttilskud lovende vægtreduktion, muskel-bygning og udvikling af sportslige præstationer – kan øge blodtryk og kan føre til hjerteanfald, åndenød og stramning af brystet. Den stimulerende kan være særligt skadelige, når de kombineres med koffein.

bodybuilding Hormoner

Androstenedion er ikke mere tilgængelig som en over the counter supplement
DHEA er ikke sandsynligt, at være nyttigt i væsentlig grad, og de uønskede effekter, såsom hårtab, er uønskede.
Pregnenolon kan forårsage hjerterytmen når de anvendes i overskud
Testosteron er tilgængelig ved recept.

Bodybuilding produkter, som har steroider eller steroid-lignende stoffer kan forårsage betydelige sundhedsrisici. kan føre til leverskader, akne, hårtab, humørsvingninger, aggressivitet, og melankoli. føre til nyreskader, hjerteanfald, slagtilfælde, lungeemboli (blodpropper i lungerne), og dyb venetrombose (blodpropper, som forekommer i venerne dybt i kroppen).

Jeg læste i en bodybuilding magasin DHEA er et anabolsk steroid og kan være nyttigt for muskelvækst. Er det en stor tip?

Der er ikke meget tyder på, at DHEA kosttilskud forbedre muskelmasse, og selv hvis de gør, bivirkningerne er temmelig ubehageligt fra doser, som er nødvendige.

Bodybuilding Kost under off sæson – næring

I løbet af lavsæsonen, når der ikke bodybuilding konkurrence er beregnet, er det fordelagtigt for en bodybuilder til at opretholde en positiv energibalance, så der kan opnås yderligere energi til muskel anabolisme. Derudover hele off-season, tilstrækkelig protein skal være til rådighed for at give aminosyrer til proteinsyntese. For 6-12 måneder før konkurrencen, bodybuildere forsøge at fastholde muskelmasse og mindske kropsfedt til ganske lave niveauer. Under pre-contest fase, bodybuilder burde være i negativ energibalance for at kropsfedt kunne oxideres. Endvidere under præ-contest fase, proteinindtag skal være tilstrækkelig til at holde muskelmasse. En relativt højt proteinindtag (ca. 30% af energiforbruget) reducerer mager masse reduktion i forhold til et lavere proteinindtag (ca. 15% af energiindtag) under energi begrænsning. Den større proteinindtag vil også give en relativ stor termisk effekt, som kan medvirke til at begrænse kropsfedt. I begge off-season og pre-contest faser, bør tilstrækkelig kosten kulhydrat indtages (55-60% af det samlede energiforbrug), så træningsintensitet kan bevares. procent af kroppens bygningsartikler off-season og pre-contest kost. Forbrug af protein aminosyrer og kulhydrat umiddelbart før og efter træningssessioner kan forstærke proteinsyntese, muskel glykogen resyntese og reducere proteinnedbrydning. Den større proteinindtag vil også give en relativ stor termisk effekt, som kan medvirke til at begrænse kropsfedt. I begge off-season og pre-contest faser, bør tilstrækkelig kosten kulhydrat indtages (55-60% af det samlede energiforbrug), så træningsintensitet kan bevares. procent af kroppens bygningsartikler off-season og pre-contest kost. Forbrug af protein aminosyrer og kulhydrat umiddelbart før og efter træningssessioner kan forstærke proteinsyntese, muskel glykogen resyntese og reducere proteinnedbrydning. Den større proteinindtag vil også give en relativ stor termisk effekt, som kan medvirke til at begrænse kropsfedt. I begge off-season og pre-contest faser, bør tilstrækkelig kosten kulhydrat indtages (55-60% af det samlede energiforbrug), så træningsintensitet kan bevares. procent af kroppens bygningsartikler off-season og pre-contest kost. Forbrug af protein aminosyrer og kulhydrat umiddelbart før og efter træningssessioner kan forstærke proteinsyntese, muskel glykogen resyntese og reducere proteinnedbrydning.

Udøver før proteinindtag tillader større udnyttelse af kosten proteinafledte aminosyrer, såsom de novo muskel proteinsyntese i både unge og ældre mænd.

Bananer er så gode, eller bedre, end drikkevarer sportsdrikke vedrørende el og ydeevne.

American Journal of Clinical Nutrition 2017. Forbruget af hele æg fremmer større stimulering af postexercise muskel proteinsyntese end indtagelse af isonitrogenous mængder æggehvider i unge fyre. Hele æg er langt bedre end æggehvider til fremstilling af muskel efter træning. Forskere ved University of Illinois rapporterer, at protein, der findes i hele æg (såsom æggeblommer) er bedre indarbejdet i muskel efter træning sammenlignet med kun æggehvide protein.

Testo max Review buy now

Resistance Training – Øvelse

Skeletal muskelvæv er følsomme over for de kroniske og akutte belastninger relateret til styrketræning. Disse svar er påvirket af opførelsen af resistens aktivitet (dvs. frekvens, belastning og hentning) ud over uddannelsen historie af de personer, der er involveret. Du vil finde histokemisk og biokemiske data, der tyder på, at styrketræning ændrer ekspressionen af myosin tunge kæder (MHC’er). {Specifikt kronisk eksponering for bodybuilding og magt løft typen aktivitet producerer skift involverer MHC I og IIb isoformer hhv.
Arbejde ud med tunge vægte kan forårsage pres for at bygge op i øjnene, især hvis motionister opretholde deres ånde, fordi de udøver. Selvom de mulige konsekvenser af den ekstra pres er ikke klart, folk med al den glaukom øvelse med en vis forsigtighed.

Krop byggeprogram

Selvom en bodybuilding program er vigtigt for folk, der er seriøs om at opbygge muskler, er den almindelige borger ikke behøver at holde sig til en bestemt tidsplan eller rutine. Tre gange om ugen på gym i 30 minutter eller deromkring kan være effektive i mange mennesker.

spørgsmål

Spørgsmål: Er HGH forbedre bodybuilding i en kvinde? Hvad bodybuilding kosttilskud vil du anbefale?

A. Det er muligt, at HGH, kunne humant væksthormon skud midlertidigt forbedre muskelmasse, men risikoen kan være alvorlige og give bagslag på længere sigt. De mest effektive organ bygning kosttilskud, som jeg er bekendt med, er kreatin og protein kosttilskud, og de er bodybuilding merchandise jeg ville bruge, hvis jeg havde været interesseret i mere løs vægt.

HGH X2 Review buy now

Spørgsmål: Tror du Savpalme, Alpha Lipoic syre og CoQ10 er nyttige i bodybuilding?

A. Jeg tvivler på det. Jeg synes stadig protein og kreatin kosttilskud er de bedste muligheder.

Hvilken form for ginseng tror du er mest nyttigt for vægttab og bodybuildingfostering energi og udholdenhed, vedligeholdelse anabolske hormoner osv ..?

Jeg tror virkelig ikke at bruge ginseng er nyttigt for bodybuilding fitness. Jeg ville koncentrere sig mere om kreatin, protein, og også en mere vellykket procedure vægttræning. Det er muligt, at høje niveauer af ginseng faktisk kunne være kontraproduktive da ginseng kan hæve kropstemperaturen, forårsage øget hjertefrekvens og eventuelt søvnløshed.

Jeg er en af verdens førende autoriteter på naturlig bodybuilding for mænd over 40 (også som værende den bedste naturlige bodybuilder i verden over 50). Jeg har en bog ud kaldet, “Burkes lov,” En ny fitness paradigme for Ældre Mand. Desuden har jeg en CD af det identiske titel.

Jeg tænkte på om der var en mulighed for at behøve at trykke på bodybuilding markedet. Jeg har på det seneste lavet nogle bemærkelsesværdige fordele vægtløftning ved hjælp af kun en multivitamin uden disse høje pristillæg markedsføres fra bodybuilding magasiner. Jeg ønskede at vise, at du ikke behøver at bruge titusindvis af dollars for at erhverve resultater. Jeg havde brug for at kontakte dig, fordi jeg udnyttede MultiVit Rx inden min 3 måneder oprustning. Jeg har alle de bodybuilding målinger, fortællingen, og fotografier af før & efter. Dette kan være en fantastisk måde at øge eksponeringen, hvis du ville være interesseret.

Re: naturlige østrogen blokkere for både mandlige bodybuildere. Jeg vil gerne modtage din generelle syn på tanken om bodybuildere bruger produkter, der er rapporteret til at være naturlige (angiveligt) østrogen blokkere; produkter som chrysin, di-indolylmethane / indol-3-carbinol, eller et bestemt mærke produkt kendt som 6-oxo. Jeg er ikke bare at spørge om, hvis du mener, at de arbejder eller ikke får arbejdet gjort, men jeg har brug for at vide, hvordan du føler om begrebet hæmme den mandlige kroppens aromatisering af testosteron til østrogen? Er der tilfælde, hvor det er en gyldig ting at gøre, eller en god idé i den ellers raske forholdsvis unge mandlige? (Undtagen hos ældre mænd eller bodybuildere, der bruger steroider, disse forekomster er en given tror jeg). Bare gad vide, hvordan du føler om ideen -assuming produkterne gøre arbejdet.
Jeg har ikke studeret emnet naturlige østrogen blokkere for mandlige bodybuildere i detaljer, men ifølge min begrænsede evaluering af undersøgelser, tror jeg ikke denne metode er givende.

Hvad er dit syn på glycocyamin, det antages at være en kreatin monohydrat forløber og fantastisk til muskelvækst?
Jeg har ikke en fast mening om dette næringsstof dog, jeg afventer nærmere undersøgelse.

Crazybulk Dbal Buy Now