Fogyás edzés és diéta terv Men

Posted on

Fat tartjuk rendszeresen; A férfiak túl sok kalória zsír formájában raktározza, kezdve a hasi és derék régiók először. Nincs módszer észrevenni vonat vagy a cél bizonyos régiókban írásakor fatnonetheless, fantasztikus edzésprogramját a srácok, hogy koncentrál a növekvő energia-bevitel sikerül elősegítő fogyás. Bele súlyzós edzés a fogyás tervet hétfőn, szerdán és pénteken, valamint kedden és csütörtökön részt vesz a szív- és csak ülés.

Változatossá Cardio maximális eredmények

A szív- és érrendszeri gyakorlatok igen hatásosan elősegíti a zsírégetést. Két fő kardiovaszkuláris edzés megközelítések: alacsony intenzitású Steady State képzés és a nagy intenzitású intervallum edzés (LISS). A LISS képzés is el lehet végezni egy elliptikus gép vagy egy taposómalom. Ezek a gépek hatékony, mert lehetővé teszi, hogy döntsön az ellenállás és a sebesség, miközben figyeli a szívfrekvenciát. Lesz akar játszani két LISS edzések hetente. Állítsa be a gépet, hogy a pulzusszám 30-50% -a maximális pulzusszám. A maximális pulzusszám képlet a következő: 220 – (az életkor) = maximális pulzusszám. Végezze ezt a gyakorlatot hossza 20 és 30 perc, hetente kétszer.

Tolja át a Top HIIT

Nagy intenzitású intervallum edzés lehetővé teszi, hogy fokozza a szív- és érrendszeri edzés, míg a leküzdése a szervezet alkalmazkodni próbáltak az edzés. Meg tudod csinálni a HITT ülés a helyi pályán. Egy hatékony HITT pálya edzés 400 m-es léptékben átfedi egymást. Kezdjük a rajt / célvonalon, és jelölje ki az egyes 50 méter évig a végén vissza, ahol elkezdte. Sprint 100 méterre a következő jelet, majd lassan séta vissza 50 méterre az első marker. Ismételjük meg a ciklust, amíg meg kerek az egész pályán. Ehhez hetente kétszer. Alternatív napig a LISS edzést.

Clenbutrol Crazybulk buy Now

Build Your Body Walking Pushups

Amellett, hogy egy szív-érrendszeri edzések, vállalják, hogy 3 teljes test edzés hetente; váltakozó alkalommal. Kezdjük séta fekvőtámaszt. Kezdés {egy pushup helyzetben, együtt a bal keze mellett egy vékony vagy papír lemez. Foglalkoztatnak pushup és közben a felfelé mozgás séta a jobb kezét, hogy cserélje ki a bal kezét a pad. Továbbra is ez a gyakorlat kezet váltakozva befejeztéig 10 ismétlés 3 szett. Használjon egy 90 másodperces nyugalmi időszak.
szemben egy székre, mintha fog ülni benne. Helyezze a kezét ki maga elé. Fokozatosan kezdenek zömök: megállás rövid érintése a szék a szék, tartsa a zömök helyzetben egy 10 szám. Játssz 10-12 ismétlést három, egy 90 másodperces nyugalmi időszak.

Next Level Leg Training

Álló lábaddal együtt, és a karjait maga mellett úgy, mintha kezében súlyzók, előrelépés a jobb lábbal egy kitörés helyzetbe. Helyreállítása a kiinduló helyzetbe és lépjen előre a bal lábát, befejező az első rep. Végezze 10-12 ismétlést egy 90 másodperces helyreállás intervallumban.

Burn Off A köredzés

Legyen ötletes és a kardiovaszkuláris edzést. Fogj egy pár 15-lb. súlyzók és egy ugrókötél. Ezen belül a kör fúrni akkor nem hagyja abba, amíg elkészült a ciklust. Első lépésként 50 fordulat az ugrókötél. Ha elkészült a forgatásra, azonnal dobja a kötelet, majd vedd fel a súlyzókat. A álló helyzetben do 10 guggolás segítségével a súlyzó lóg egy oldalon. Visszalépés az ugrókötél és vágja vissza az ismétlést 10, ezzel 40 forgatások. Ismételjük meg a súlyzó guggolás nélkül egy ismétlés. Ezt a ciklust, amíg te le 10 ugrókötél forgatásokat és hat súlyzó guggolás. A jövő héten lehet mozgatni legfeljebb két cikluson keresztül.
Első a biztonság megközelítése

Ütemezni egy találkozót, hogy kérdezze meg kezelőorvosát megkezdése előtt egy új edzés rend vagy táplálkozási programot. Nem vesznek részt semmilyen gyors fogyás programokat ígérnek irreális célokat. Összhangban a Centers for Disease Control and Prevention, egészséges arány a fogyás 1-2 fontot hetente.

Crazybulk Dbal Buy Now