Pesha Humbje Workout dhe Plan Ushqimi për meshkujt

Posted on

Fat është ruajtur në mënyrë sistematike; për djem kalorive të tepërta janë ruajtur si yndyrë, duke filluar me barkut dhe bel zonat e para. Nuk ka ndonjë metodë për të identifikuar tren ose të synuar fusha të veçanta, kur djegur dhjamin; Megjithatë, një program fantastik stërvitje për një vajzë që përqendrohet në rritjen e marrjes së energjisë do të ketë sukses në promovimin e humbje peshe. Inkorporimi trajnimit rezistencë në planin tuaj humbje peshe të hënave, të mërkurave dhe të premteve, dhe të martave dhe të enjteve angazhohen në seancat kardio-vetëm.

Diversifikuar Cardio për rezultate maksimale

ushtrime kardiovaskulare janë jashtëzakonisht efektive në promovimin e humbje yndyrë. Ka dy metoda kryesore ushtrimit kardiovaskular: intensitet të ulët Steady State Trajnim dhe me intensitet të lartë Interval Training (LISS). trajnimit tuaj LISS mund të kryhet në një makinë eliptike ose një punë rutine. Këto makina janë të fuqishme, sepse ato lejojnë që ju të vendosur një rezistencë dhe shpejtësinë, ndërsa ndjekja e kursit tuaj të zemrës. Ju do të doni për të kryer dy workouts Liss çdo javë. Set makinë në mënyrë që norma zemra jote është 30 deri 50% e normës maksimale tuaj të zemrës. formula më Shkalla e zemrës është: 220 – (mosha juaj) = norma max zemrës. Kryer këtë stërvitje për një kohëzgjatje prej 20 deri në 30 minuta dy herë çdo javë.

Shtyjnë atë mbi krye me HIIT

Me intensitet të lartë Interval Training do të ju lejojnë për të diversifikuar workouts tuaj kardio, duke luftuar përpjekjet e trupit tuaj për të akomoduar në stërvitje. Ju jeni në gjendje të bëjë seanca tuaj Hitt në rrugën lokale. Një efektive Hitt monitoruar stërvitje 400 interval meter mbivendoset. Filloni në fillim / Finish formacion dhe të shënojë jashtë çdo 50 metra deri sa të përfundojnë aty ku ju keni filluar. Sprint 100 metra në shënues tjetër, pastaj ngadalë të kthehet 50 metra në shënues parë. Përsëriteni ciklin deri sa ju keni harmonishëm të gjithë rrugën. E bëjnë këtë dy herë në javë. herë alternative bashku me stërvitje tuaj Liss.

Clenbutrol Crazybulk buy Now

Build Your Body me pushups Walking

Përveç një workouts kardiovaskulare, të angazhohen për tre workouts të plotë të trupit në javë; ditë alternuara. në një pozicion pushup, me dorën tuaj të majtë në përveç një jastëk apo letër hollë pjatë. Ekzekutuar një pushup dhe të gjatë deri lëvizjes ecin dorën e djathtë mbi të ndryshuar dorën tuaj të majtë në mat. Vazhdoni këtë stërvitje, të alternuara duart deri sa të keni përfunduar 10 reps për 3 grupe. Përdorni një periudhë shërim 90-të dytë.
përballet me një karrige sikur keni qenë duke shkuar për t’u ulur në të. Vendin shuplakat tuaja në para jush. Gradualisht të fillojë të galiç: ndalimin e shkurtër e prekur selinë e karrige, të mbajë pozicionin galiç për një akuzë 10. Luaj 10 deri në 12 reps për tre grupe, duke përdorur një periudhë 90-e dytë rikthim.

Next Trajnimi Niveli Leg

Duke qëndruar me këmbët tuaja së bashku dhe të armëve tuaj në anën tuaj sikur keni qenë duke mbajtur shtangë dore, hap përpara me këmbën tuaj të drejtë në një pozicion të zgjatem. Recover në vendin e fillimit dhe hap përpara me këmbën e majtë, duke përfunduar rep fillestar. Kryen 10 deri në 12 repetitions me një 90-të dytë interval rikthim.

Djegur atë Off me trajnimin e qark

Jini kreativ me workouts tuaj. Grab një grup të 15-LB. Shtangë dore së bashku me një litar kërcejnë. Në këtë qark stërvitje ju nuk do të ndalet deri sa ju keni përfunduar ciklin. Filloni duke kryer 50 rotacionet në litar kërcejnë. Kur të keni mbaruar me rotacionet, menjëherë bie në litar dhe pastaj të marr shtangë dore. Në pozitën në këmbë të bëjë 10 squats me shtangë dore varur në një anë. Leviz përsëri në litar kërcejnë dhe të prerë përsëri reps me 10, duke bërë 40 rotacionet. Përsërit squats trap pa një rep. Përsëriteni këtë cikël derisa ju jeni deri në 10 rotacionet hidhen litar dhe e gjashtë squats barbell. Javën e ardhshme ju mund të lëvizin deri në 2 cikle.
Qasja Safety First

Planifikojë një takim të konsultoheni me mjekun tuaj para se të filloni një regjim të ri stërvitje apo program ushqyese. Nuk marrin pjesë në ndonjë program të shpejtë humbje peshe që premtojnë objektiva jorealiste. Në përputhje me Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, një normë të shëndetshme për zvogëlimin e peshës është një deri në dy paund çdo javë.

Crazybulk Dbal Buy Now