Vekttap Trening og kosthold Plan for menn

Posted on

Fett lagres systematisk, for gutter overflødig kalori lagres som fett, ved å starte med buk og midjeområdene første. Det finnes ingen metode for å få øye på tog eller målrette bestemte regioner når du brenner fatnonetheless, et godt treningsprogram for menn som konsentrerer seg om å øke energiinntaket vil lykkes i å fremme vekttap. Innlemme styrketrening i din vekttap plan på mandager, onsdager og fredager, og på tirsdager og torsdager delta i cardio-bare økter.

Diversifisere Cardio for maksimale resultater

Cardiovascular øvelser er enormt effektive i å fremme fett tap. Det er to hovedkardiovaskulær trening tilnærminger: Lav Intensitet Steady State Opplæring og High Intensity Interval Training (LISS). Din LISS trening kan utføres på en elliptisk maskin eller en tredemølle. Disse maskinene er effektive fordi de tillater deg å sette en motstand og hastighet mens overvåking av hjerterytmen. Du vil ønske å spille to Liss treningsøkter per uke. Sett systemet slik at pulsen er 30 til 50 prosent av din maksimale hjertefrekvens. Den mest hjertefrekvensen formulering er: 220 – (alder) = makspuls. Utføre denne treningen for en varighet på 20 til 30 minutter to ganger per uke.

Skyv den over toppen med HIIT

Høy intensitet intervall trening vil tillate deg å diversifisere din cardio trening, mens han kjemper mot kroppens forsøk på å tilpasse seg den øvelsen. Du er i stand til å gjøre dine Hitt økter på nabolaget spor. En effektiv HITT monitor treningen er 400 meter intervall overlapper. Start på start / mål lineup og merke av hver 50 meter til du ender opp tilbake der du startet. Sprint 100 meter til den andre markøren, og deretter sakte tilbake 50 meter til det første merket. Gjenta syklusen til du har rundt hele sporet. Gjør dette to ganger i uken. Alternative dager sammen med LISS treningen.

Clenbutrol Crazybulk buy Now

Bygg din Body med Walking Pushups

Foruten en kardiovaskulær trening, forplikte seg til tre hele kroppen treningsøkter per uke; alternerende dager. ved armhevingsstilling, sammen med venstre hånd i tillegg til en tynn pute eller papptallerken. Ansett en pushup og hele opp bevegelsen gå din høyre hånd over til å endre ut din venstre hånd på matten. Fortsett denne øvelsen, alternerende hender før du har fullført 10 representanter for tre sett. Anvende en 90-sekunders intervall utvinning.
overfor et sete som om du skulle sitte i den. Sett håndflatene ut foran deg. Sakte begynner å squat: stopper kort av å berøre stolen av setet, hold huk posisjon for en 10 telling. Spill av 10 til 12 representanter for tre sett, med en 90-sekunders intervall gjenfinning.

Neste nivå Leg Training

Stå med føttene sammen og armene langs siden som om du holder vekter, stå frem med høyre fot inn i et utfall posisjon. Gjenopprette til startstedet og gå fremover med venstre ben, fullføre første rep. Utføre 10 til 12 repetisjoner med en 90-sekunders periode gjenfinning.

Brenn av med Circuit Training

Vær kreativ med dine treningsøkter. Catch et par av 15-lb. manualer sammen med et hoppetau. I denne kretsen drill vil du ikke stoppe før du er ferdig med syklusen. Start med å gjøre 50 rotasjoner på hoppetau. Når du er ferdig med rotasjoner, umiddelbart slippe tauet og deretter plukke opp manualer. I stående stilling gjøre 10 squats ved hjelp av alle manualer hengende til din side. Flytte tilbake til hoppetau og redusere representanter ved 10, gjør 40 omdreininger. Gjenta barbell knebøy uten en rep. Gjenta denne syklusen til du er nede på 10 hopp tau rotasjoner og og seks dumbbell knebøy. Den neste uken kan du flytte opp til to sykluser.
Sikkerhet først Approach

Planlegge en avtale for å sjekke med legen din før du starter en ny trening diett eller ernæringsprogram. Ikke delta i noen raske vekttap programmer som lover urealistiske mål. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, en sunn rate for vekttap er et par pounds per uke.

Crazybulk Dbal Buy Now