Weight Loss Training en dieet Plan voor mannen

Posted on

Vet wordt systematisch opgeslagen; voor mannen overtollige calorieën worden opgeslagen als vet, te beginnen met de buik en taille regio’s eerste. Er is geen manier om treinen te spotten of richten zich op specifieke regio’s bij het branden fatnonetheless, een fantastische workout plan voor mannen die zich richt op het verhogen van de energie-inname zal slagen in het bevorderen van gewichtsverlies. Verwerk weerstand opleiding in uw gewichtsverlies programma op maandag, woensdag en vrijdag, en op dinsdag en donderdag deelnemen aan cardio-only sessies.

Diversifiëren Cardio voor maximale resultaten

Cardiovasculaire oefeningen zijn zeer effectief in het bevorderen van vet verlies. Er zijn twee primaire cardiovasculaire training methoden: lage intensiteit Steady State Training en High Intensity Interval Training (LISS). Uw LISS training zou kunnen worden uitgevoerd op een elliptische machine of een loopband. Deze machines zijn effectief omdat ze je in staat om een weerstand en tempo, terwijl het controleren van uw hartslag. Je gaat te willen twee LISS trainingen per week uit te voeren. Stel de machine zodat uw hartslag is 30 tot 50% van uw maximale hartslag. De meest hartslag formule is: 220 – (uw leeftijd) = maximale hartslag. Voer deze oefening voor een periode van 20 tot 30 minuten twee keer per week.

Duw het over de top met HIIT

High Intensity Interval Training zal u toelaten om uw cardiotraining verbeteren, terwijl de bestrijding van de pogingen van het lichaam aan te passen aan de oefening. U kunt uw HITT sessies uit te voeren in de lokale spoor. Een succesvolle HITT circuit training is 400 meter intervallen overlappen. Begin bij de start / finish line-up en af te bakenen om de 50 meter tot u liquideren terug waar je begon. Sprint 100 meter de tweede markering vervolgens langzaam 50 meter terug naar de eerste markering. Herhaal de cyclus totdat het hele circuit hebben afgerond. Doe dit twee keer per week. Afwisselende dagen met uw LISS training.

Clenbutrol Crazybulk buy Now

Build Your Body met Walking Pushups

Naast een cardiotraining, wijden aan 3 full body workouts per week; wisselende tijden. Begin met het lopen push-ups. Begin {in een pushup positie, samen met uw linkerhand op de top van een dunne laag of papier plaat. Maak een pushup en de rest van de up beweging loop je rechterhand over aan uw linkerhand te vervangen op het pad. Ga door met deze oefening, afwisselend handen tot je 10 herhalingen hebt voltooid voor 3 sets. Gebruik een 90-seconden herstelperiode.
geconfronteerd met een stoel alsof je zou gaan om binnen te zitten. Plaats je handen in het bijzijn van je. Geleidelijk aan beginnen te squat: het kwam niet van de zitting van de stoel aan te raken, houdt u de squat positie voor een 10 tellen. Voeren 10-12 herhalingen 3 sets, met een 90 seconden herstelinterval.

Next Level Been Training

Staan met je voeten bij elkaar en je armen aan uw zijde alsof je bedrijf dumbbells, stap voorwaarts met je rechtervoet in een lunge positie. Herstellen om het begin plaats en stap voorwaarts met het linkerbeen, de voltooiing van de eerste rep. Voeren 10-12 herhalingen met een 90 seconden herstelinterval.

Burn It Off met Circuit Training

Wees fantasierijke met je trainingen. Pak een paar van 15-lb. Halters samen met een springtouw. Binnen dit circuit boor je zal niet stoppen totdat u de cyclus hebt voltooid. Begin met het doen van 50 omwentelingen op de sprong touw. Wanneer u de rotaties te voltooien, onmiddellijk laten vallen het touw en pak de halters omhoog. Van de staande houding doen 10 squats met alle halters opknoping aan uw zijde. Ga terug naar de sprong touw en de verantwoordelijken te verminderen met 10, het doen van 40 rotaties. Herhaal de barbell squats zonder een rep. Herhaal deze cyclus totdat je naar beneden tot 10 springtouw rotaties en en zes halter squats bent. De volgende week bent u in staat om over te stappen naar 2 cycli.
Safety First Approach

Een afspraak om te overleggen met uw arts voordat u begint met een nieuwe workout routine of aanvullingen programma. Niet deelnemen aan een snelle gewichtsverlies programma’s die onrealistische doelstellingen beloven. In overeenstemming met de Centers for Disease Control and Prevention, een gezond tarief voor gewichtsverlies is een tot twee pond per week.

Crazybulk Dbal Buy Now